Prachtige hob nieuwbouwwoningen te Oekene

Op een toplocatie op wandelafstand van het AZ Delta bouwen wij twee moderne energiezuinige HOB. Naast het ziekenhuis is de E403, het centrum van Roeselare en de lokale handelaars vlot bereikbaar. Beide woningen liggen op een groot perceel (607m² / 439 m²) waar u bovenop nog eens kan genieten van een perfecte zuid-oriëntatie. Deze nieuwbouwwoningen beschikken over een bewoonbare oppervlakte van ca. 170m²  Indeling: Inkomhal met gastentoilet en toegang tot lichtrijke leefruimte en open, volledig geïnstalleerde keuken. Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, mogelijkheid tot inloopdouche en dubbele wastafel, een apart toilet en een vaste trap naar de zolderverdieping (waar extra kamer kan gecreëerd worden). Carport kan perfect geplaatst worden naast de woning. CV op aardgas. Verkoop onder BTW-stelsel. Wenst u meer informatie over deze lichtrijke, hedendaagse woningen. Conctacteer ons dan snel op 051/437 507 of via info@potrell.be

U kiest, POTRELL voert uit: de vroege beslissers laten wij graag de mogelijkheid om hun woning naar eigen smaak af te werken (volgens een reeds in de prijs voorzien budget). De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

1733001

Locatie

8800 Roeselare

Eigenschappen

Referentie: 1733001
Grondoppervlakte: 439 m²
Bewoonbare oppervlakte: 205 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.