3 MODERNE GEZINSWONINGEN IN DEINZE

Vlakbij het centrum van Deinze realiseerde Potrell 3 moderne gezinswoningen. Supermarkten, bakkers, slagers, scholen liggen in de dichte nabijheid van uw woning.

De inkomhal met toilet en vestiaire geeft toegang tot de lichtrijke leefruimte met eet- en zithoek met aansluitend een open keuken.
De eerste verdieping beschikt over een nachthal met 2 ruime slaapkamers, een badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en een afzonderlijk toilet. Op de tweede verdieping vind je nog de derde slaapkamer en een extra ruimte als berging of mogelijke 4de slaapkamer.

Er is een autostandplaats voorzien voor of naast de woning en een overdekte fietsenberging vooraan de woning. Daarnaast heeft elke eigendom een mooie private tuin.

De instapklare woningen worden kwalitatief afgewerkt en zijn zeer energiezuinig!

Ben je op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop
Je kan ons steeds telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.
 

3015597

Loten in dit project

LOT 1
Woning
Verkocht
LOT 2
Woning
Verkocht
LOT 3
Woning
Verkocht

Locatie

9800 Deinze

Eigenschappen

Referentie: 3015597

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.