3 MODERNE GEZINSWONINGEN IN DEINZE

Vlakbij het centrum van Deinze realiseert Potrell binnenkort 3 moderne gezinswoningen. Supermarkten, bakkers, slagers, scholen liggen in de dichte nabijheid van uw woning.

De inkomhal met toilet en vestiaire geeft toegang tot de lichtrijke leefruimte met eet- en zithoek met aansluitend een open keuken.
De eerste verdieping beschikt over een nachthal met 2 ruime slaapkamers, een badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en een afzonderlijk toilet. Op de tweede verdieping vind je nog de derde slaapkamer en een extra ruimte als berging of mogelijke 4de slaapkamer.

Er is een autostandplaats voorzien voor of naast de woning en een overdekte fietsenberging vooraan de woning. Daarnaast heeft elke eigendom een mooie private tuin.

De instapklare woningen worden kwalitatief afgewerkt en zijn zeer energiezuinig!

Benieuwd naar deze nieuwbouwwoningen? Aarzel niet en contacteer ons snel via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat. 
 

3015597

Loten in dit project

LOT 1
Woning
Verkocht
LOT 2
Woning
Verkocht
LOT 3
Woning
Verkocht

Locatie

9800 Deinze

Eigenschappen

Referentie: 3015597

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.