App 0.01 - Ieperse Steenweg

Ontdek dit project tijdens onze kijkdag op zaterdag 13 juli van 9u tot en met 13u. (Graag uw aanwezigheid bevestigen)

Aan de rand van centrum Veurne ontwikkelt Potrell het nieuwbouwproject Zuydpoort, een mix van appartementen en woningen.  Het gezellige stadsleven, bakker, slager, supermarkt … zijn allen op wandelafstand. Dit project ligt ook vlakbij het water en op een boogscheut van de haven. Zo kan je in alle rust genieten met alles binnen handbereik. Veurne is een stad die heel vlot bereikbaar is door een ruim aanbod aan bus- en treinverbindingen en de nabijheid van de E40, N8, N35 en N39 en bevindt zich op amper 5km van onze kustlijn.

Residentie Zuydpoort telt 9 appartementen met oppervlaktes tussen 72m² en 135m². De moderne appartementen bestaan uit een inkomhal, een apart toilet, een lichtrijke leefruimte met zithoek, eetruimte, open keuken, een berging, 1,2 of 3 slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, bad en/of douche. Vervolgens beschikt ieder appartement over ruim terras. Deze leuke, energiezuinige appartementen met zonnepanelen hebben allen maximum E-peil 35 en worden instap klaar afgewerkt.

De appartementen en woningen worden gebouwd rondom een groen en aangenaam woonerf waar je in alle privacy kan genieten. Er is ook een uitgang voorzien worden naar het Rozebrugpad langs het water. Er is keuze tussen ondergrondse parkeerplaatsen, garageboxen alsook bovengrondse staanplaatsen. Op de site is een gemeenschappelijke fietsenberging en een aantal fietsstalplaatsen voorzien.

Ben je benieuwd naar deze appartementen in dit uniek woonproject?
Bezoek de website: www.zuydpoort.be en aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie via info@potrell.be of via 051 437 507.

3769222
Extra info aanvragen

Locatie

Ieperse Steenweg 6
8630 Veurne

Eigenschappen

Referentie: 3769222
Grondoppervlakte: 125 m²
Bewoonbare oppervlakte: 97 m²
Prijs: € 290.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.