Woonproject LEON te Gent

ALLE WONINGEN VERKOCHT IN DE RUWBOUWFASE!

“Groen, rustig en maximale mobiliteit” Dit zijn de kernwoorden van het project LEON gelegen in het bruisende Gentbrugge.

Via een authentieke poort ontdekt u een nieuwe leefwijk van 5 woningen met opvallende moderne looks. Deze bevinden zich in een uiterst rustig binnengebied waar u in de tuin kan genieten van grote volgroeide lindebomen. Tal van leuke bars, parken, sportsites en cultuur brengen Gentbrugge volledig tot leven. U bent er ook snel mobiel via het nabij gelegen station Dampoort en de oprit van de E17. Het centrum is net om de hoek en met de fiets bereikt u vlot het stadscentrum van Gent.

Elke woning beschikt op het gelijkvloers over een voortuin, inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken, berging en bureau/speelruimte. Op het eerste verdiep vindt u 3 slaapkamers, een ingerichte badkamer met ligbad, douche & dubbele wastafel en een apart toilet. Een groendak op elke woning zorgt voor een groene afwerking alsook wordt elke woning voorzien van zonnepanelen en de mogelijkheid tot het plaatsen van een tuinberging. Ter hoogte van woning 5 bevindt zich tevens een overdekte fietsenstalling en 6 autostaanplaatsen. Op de site zijn eveneens garages aanwezig, die gehuurd kunnen worden.

POTRELL hecht veel aandacht aan duurzaamheid en energiezuinigheid. Met een E-peil van maximum E30 geniet u in dit project van BEN-woningen (bijna energieneutraal). Hierdoor krijgt u gedurende 5 jaar 50% korting op uw onroerende voorheffing en profiteert u bij sommige banken van een voordelig BEN-krediet.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

Foto's Copyright: German Bourgeat
 

1746107

Locatie

9050 Gentbrugge

Eigenschappen

Referentie: 1746107
Grondoppervlakte: 153 m²
Bewoonbare oppervlakte: 156 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.