LOT 4

In Ruddervoorde, deelgemeente van Oostkamp, realiseert Potrell binnenkort 6 landelijke nieuwbouwwoningen met een eigentijds karakter. U kan er genieten van een prachtige, groene omgeving. De woningen bevinden zich op een boogscheut van zowel het gezellige centrum van Ruddervoorde als dat van Torhout. Verder heeft u een vlotte verbinding met de E403 richting Brugge.

De inkomhal met toilet en vestiaire geeft toegang tot de lichtrijke leefruimte met eet- en zithoek met aansluitend een open keuken. Daarnaast vindt u op het gelijkvloers een ruime berging/wasplaats en de mogelijkheid om een bureau in te richten.
De eerste verdieping beschikt over een nachthal met 3 ruime slaapkamers, een badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en een afzonderlijk toilet. Er is een valluik voorzien maar het is ook mogelijk om een vaste trap naar de zolder te plaatsen. Deze kan dienen als extra opbergruimte maar biedt ook uitbreidingsmogelijkheden naar 4de/5de slaapkamer of hobbyruimte.
Elke woning geniet van de mogelijkheid tot het bouwen van een carport aan de zijgevel.

De woningen worden kwalitatief afgewerkt en zijn zeer energiezuinig!

Benieuwd naar deze nieuwbouwwoningen? Aarzel niet en contacteer ons snel via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.
 

3137512

Locatie

8020 Ruddervoorde

Eigenschappen

Referentie: 3137512
Grondoppervlakte: 231 m²
Bewoonbare oppervlakte: 160 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.