Projectontwikkeling

Een nieuw woonproject op uw site.

Projectontwikkelaar POTRELL (her)ontwikkelt sites tot plaatsen waar het aangenaam wonen, werken en leven is. We transformeren afbraakpanden en leegstaande gebouwen tot hedendaagse woonentiteiten. Gedateerde sites blazen we nieuw leven in door hierop kwalitatieve en betaalbare nieuwbouwwoningen of - appartementen te creëren. 

Op de locatie van een oud postgebouw heeft POTRELL een mooi inbreidingsproject ontwikkeld: Woonerf de Post. Het oude gebouw maakte plaats voor 7 nieuwbouwwoningen, omgeven door groen. Bij project Bord’O werd de site van een vervallen snoepjesfabriek getransformeerd naar een hedendaagse woonerf met private tuinen. Nieuwbouwproject Oranjerie vormt dan weer een voorbeeld van verdichting: er verrijzen 6 hedendaagse woningen op grond die oorspronkelijk bedoeld was voor twee alleenstaande villa’s.

Bij elke project streven we naar meerwaarde voor de toekomstige bewoner, investeerder en de omgeving. Panden die hun oorspronkelijke functie verliezen kunnen een nieuwe woon- en leeffunctie krijgen. Een referentie hiervan is een oude school die werd getransformeerd tot 4 moderne instapklare woningen. Waardevolle elementen, zoals de monumentale trap en kindertekeningen op de muren, werden gerestaureerd.

UW EIGENDOM VERKOPEN

POTRELL koopt gronden, leegstaande gebouwen, afbraakpanden en verlaten sites in West- en Oost-Vlaanderen.

Bent u eigenaar van zo’n stuk grond, pand of vastgoed waar wij waarde kunnen aan geven? Stel dan zeker uw eigendom voor. Wij bekijken de ontwikkelingsmogelijkheden van uw perceel en u kunt rekenen op vakkundig advies.

PROFESSIONELE SAMENWERKING

Met alle belanghebbende partijen onderzoeken we de verschillende pistes waarvoor een site kan dienen. Samen zorgen we voor een sterk concept op uw bouwkavel mét aandacht voor woonkwaliteit en esthetiek.

Wij beschikken over een ervaren team dat snel handelt en op zoek gaat naar de optimale ontwikkelingsmogelijkheden van uw eigendom.  Als onderdeel van een financieel sterke groep, houden we ons aan correcte afspraken en kan u op ons vertrouwen.

Een nieuwe bestemming voor uw grond, pand of vastgoed?

Stel ons uw eigendom voor

Verplicht
Optioneel
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx xls xlsx zip.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

Het verzenden van dit formulier is gratis en vrijblijvend