UNIEK WONEN IN VEURNE

Ontdek dit project tijdens onze kijkdag op zaterdag 13 juli van 9u tot en met 13u. (graag uw aanwezigheid bevestigen)

Aan de rand van het centrum van Veurne ontwikkelt Potrell ‘Project Zuydpoort’, een mix van appartementen en woningen. Bakker, slager, supermarkt en het gezellige Veurne zijn op wandelafstand gelegen. Dit project ligt ook vlakbij het water en op een boogscheut van de haven. Zo kan je in alle rust genieten met alles binnen handbereik. Veurne is een stad die heel vlot bereikbaar is door een ruim aanbod aan bus- en treinverbindingen en de nabijheid van de E40, N8, N35 en N39 en bevindt zich op amper 5km van onze kustlijn.

Project Zuydpoort te Veurne telt 6 gezinswoningen met bewoonbare oppervlaktes tussen 115 m² en 151 m². De nieuwbouw woningen bestaan uit een inkomhal, een apart toilet, een lichtrijke leefruimte met zithoek, eetruimte, een open keuken en aansluitende berging. Verder hebben alle woningen 3 slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel, bad en/of douche. Vervolgens beschikt iedere woning over een leuke aangelegde stadstuin (ingezaaid gras, terras, tuinafsluiting)! Deze leuke, energiezuinige woningen met zonnepanelen hebben allen maximum E-peil 35. Alle woningen worden instapklaar afgewerkt.

De woningen worden gebouwd rondom een groen en aangenaam woonerf waar je in alle privacy kan genieten. Er isook een uitgang voorzien worden naar het Rozebrugpad langs het water. Er is keuze tussen ondergrondse parkeerplaatsen, garageboxen alsook bovengrondse staanplaatsen. Op de site is een gemeenschappelijke fietsenberging en een aantal fietsstalplaatsen voorzien.

Ben je benieuwd naar deze woningen op deze leuke site? Contacteer ons telefonisch: 051/437 507 of via mail: info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

3655653

Loten in dit project

Lot 1
Woning
Verkocht
Lot 2
Woning
Verkocht
Lot 3
Woning
€ 340.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Lot 3 - Ieperse Steenweg - web
Opp. 164 m²
Lot 4
Woning
Verkocht
Lot 5
Woning
€ 319.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Lot 5 - Ieperse Steenweg - web
Opp. 97 m²
Lot 6
Woning
€ 365.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Lot 6 - Ieperse Steenweg - web
Opp. 97 m²
Extra info aanvragen

Locatie

Ieperse Steenweg 6
8630 Veurne

Eigenschappen

Referentie: 3655653
Prijs: Vanaf € 319.000 excl kosten

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.