BOUWen AAN DE TOEKOMST 

Als projectontwikkelaar realiseert Potrell hedendaagse nieuwbouwprojecten in West- en Oost-Vlaanderen. Potrell (her)ontwikkelt sites tot plaatsen waar het aangenaam wonen, werken en leven is. We zetten ons dagelijks in om afbraakpanden en leegstaande gebouwen te transformeren tot hedendaagse woonentiteiten. Verlaten sites blazen we nieuw leven in door hierop nieuwbouwwoningen of - appartementen te creëren. Potrell koestert op die manier de schaarse open bouwruimte die er nog is in Vlaanderen.

Met ons team van architecten en bouwadviseurs gaan we steeds op zoek naar het ideale woonplan. Iedereen heeft een eigen smaak en wil een thuis waar hij of zij die persoonlijke voorkeuren kan realiseren. Vroege beslissers laten we dan ook graag de mogelijkheid om hun woning naar eigen smaak en persoonlijkheid af te werken. Zo kiezen onze kopers zelf de keuken, vloer en badkamer van hun instapklare woning.

Kwalitatieve en betaalbare woningen op de markt brengen, klaar voor nieuwe gezinnen en belevenissen.  Het is van bij de start de missie van Potrell en van zaakvoerders Bart Sobry en Lieselot Deceuninck. Ook al groeit het bedrijf volop, de filosofie staat – hoe kan het ook anders – als een huis.

 

 

DE EERSTE BAKSTEEN

In 2007 renoveerde Bart eigenhandig een eerste woning. De lat lag vanaf het begin hoog bij Potrell. De woningen moesten telkens evenwaardig zijn aan de kwaliteit van nieuwbouw. Geen evidente opdracht, maar door altijd vernieuwend te zijn met technieken en materialen zette Potrell het vooropgestelde niveau neer. Ook al hanteert Bart nog steeds graag de kraan bij een werfbezoek, het stof en cement van toen werd ingeruild voor een nieuw levenswerk: het verder uitbouwen en laten groeien van Potrell. Dankzij de expansie en professionalisering van het bedrijf kwamen ook uitgebreide projecten in het vizier: grootschalige projecten waarbij complete sites nieuw leven werd ingeblazen. Van oude fabrieksgebouwen tot leegstaande scholen als ook volledige appartementsgebouwen. Potrell ontpopte tot een projectontwikkelaar van middelgrote nieuwbouwprojecten in West- en Oost-Vlaanderen.

DRIE PIJLERS

De ervaring binnen Potrell legde een stevige basis voor verdere ontwikkeling. In 2017 trok Potrell haar stiel door in het high-end segment. PADRON – Luxury Living ontwikkelt indrukwekkende renovatie- en nieuwbouwprojecten met een opmerkelijke architectuur en hoogwaardige afwerkingsgraad. Padron streeft naar de exclusieve perfectie en werkt samen met beproefde partners, interieurdesigners en architecten.

Uiteraard zijn we trots op al onze nieuwbouwrealisaties, maar het ontmoeten van en samenwerken met onze klanten schenkt ons de meeste voldoening. Ze verrassen en inspireren ons elke dag. Hun noden werden vertaald en in 2018 werd CONQOR, all-in contractor by Potrell, geboren. Conqor focust op totaalaanneming. Binnen een vooraf vastgesteld budget en timing coördineren we bouwwerken voor derden van A tot Z in bouwen op maat van nieuwbouwwoningen tot grootschalige renovatieprojecten. Als vast aanspreekpunt, met eigen medewerkers en onze vertrouwde partners.

Met drie sterke merken gaan we voortaan nog gerichter te werk. Potrell, Padron en Conqor vormen een inspiratiebron voor elkaar en voor onze klanten. De ambitie is er, de kennis is er: Potrell bouwt verder aan de toekomst!