Prachtige nieuwbouwvilla in residentiële wijk in Mariakerke

In de groene rand van Mariakerke, grenzend aan het natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen bevindt zich dit prachtig gelegen bouwlot voor het bouwen van uw droomwoning! Het lot is gelegen in de rustige en residentiële Aloïs Van De Vyverestraat. Dankzij de strategische ligging geniet u van lokale voorzieningen en een vlotte bereikbaarheid naar de grote assen rondom Gent. Een ideale ligging dus voor wie graag rustig wil wonen, maar toch nabij de bruisende stad Gent wil vertoeven.

Deze voorbeeldwoning is gelegen op een perceel van 513 m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 177 m². De bouwvoorschriften geven de mogelijkheid om diverse bouwstijlen te realiseren binnen het voorziene bouwkader.

Ons team van architecten heeft voor jullie reeds een strak en modern concept uitgetekend. Is het ontwerp toch niet helemaal uw stijl? Deze nieuwbouwvilla kan ook volledig aangepast worden naar uw wensen en persoonlijke stijl.

De instapklare woning beschikt over een inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Vanuit de lichtrijke leefruimte met open keuken, zit- en eetruimte heb je zicht op de aangename zuidoost gerichte tuin. Een handige berging/wasplaats met ook een inpandige garage maakt het gelijkvloers compleet. Door het gebruik van de vele glaspartijen wordt een open gevoel gecreëerd en is er veel contact met de tuin.

Het eerste verdiep is ingericht met een nachthal, 4 slaapkamers en een uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Verder vind je nog een apart toilet terug.

De woning beschikt over een lucht-water warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en  ventilatiesysteem D waardoor deze zeer energiezuinig is en voldoet aan de BEN-normen (E30). De nachthal en slaapkamers worden afgewerkt met fineerparket.

De vraagprijs is gebaseerd op het bovenvermelde ontwerp en exclusief BTW en bijkomende kosten zoals architect, notaris- en registratiekosten.

Het stuk bouwgrond biedt ook de mogelijkheid om jullie woning op maat te bouwen binnen het aangegeven ruime bouwkader (9x14,4m) en rekening houdend met de geldende bouwvoorschriften.

Nieuwsgierig naar deze unieke nieuwbouwvilla te Mariakerke? Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak op 09 394 67 95 of info@potrell.be

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.
De visualisatie zijn ter inspiratie van bouwen op maat en zijn geenszins bindend.

3747739
Extra info aanvragen

Locatie

Aloïs Van de Vyverestraat 29
9030 Mariakerke

Eigenschappen

Referentie: 3747739
Grondoppervlakte: 513 m²
Bewoonbare oppervlakte: 177 m²
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.