LOT 2 - Spanjaardshoek

In Adegem bij Maldegem, een gezellig dorp met 6500 inwoners in het Oost-Vlaamse Meetjesland, bouwt Potrell deze 2 eigentijdse halfopen nieuwbouwwoningen.

Beide woningen hebben een fris ogende architectuur met leuke accenten hout verwerkt in de gevel. Op de eerste verdieping bevinden zich naast een badkamer met apart toilet, 3 slaapkamers met mogelijkheid tot een vierde slaapkamers op de ruime zolder. Lot 1 heeft nog een extra aparte bergruimte op het eerste verdiep. De tuin ligt volledig naar het zuiden gericht, ook de eethoek en keuken genieten hier maximaal van mee.

Deze woning heeft een E-peil van 30 en behoort tot de categorie BEN-woningen, bijna energieneutraal dankzij geavanceerde isolatie en zonnepanelen.

Via de snelweg N49 zijn Gent en Brugge vlot bereikbaar, wat een troef is voor het woon-werk verkeer naar deze steden. Er zijn heel wat faciliteiten nabij gelegen zoals de basisschool en AZ Alma.

Interesse in deze unieke woningen? Contacteer ons vrijblijvend op het nummer 09 394 67 95 of via info@potrell.be voor meer informatie, een afspraak of om de bouwvoorschriften te ontvangen.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van jouw wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit. 
Zo makkelijk is het!

3712864
Extra info aanvragen

Locatie

Spanjaardshoek 17
9991 Adegem

Eigenschappen

Referentie: 3712864
Grondoppervlakte: 254 m²
Bewoonbare oppervlakte: 157 m²
Prijs: € 409.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.