MODERNE, ALLEENSTAANDE WONING TE HOUTHULST

In het groene Houthulst, een gemeente tussen Diksmuide en Roeselare bouwt Potrell een moderne, alleenstaande woning met gezellige zuidwestgerichte tuin (lot 1). In de omgeving kan je genieten van een groene omgeving, heel wat winkels en vlotte bereikbaarheid. De woning is te bereiken via een privé oprit waardoor u nog meer kan genieten van de nodige rust & privacy.

Deze nieuwbouwwoning afgewerkt in sierpleister beschikt over een inkomhal met gastentoilet. Vanuit de lichtrijke leefruimte met open keuken, zit- en eetruimte heb je zicht op de zonnige zuidwest tuin. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een handige wasplaats/berging. Naast de woning kan er een carport voorzien worden.

Het eerste verdiep is ingericht met een nachthal, een apart toilet, 3 slaapkamers, waarvan één met aanpalende dressing en berging. Verder is er een uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche. De woning is zeer energiezuinig en wordt voorzien van alle hedendaagse comfort.

Deze energiezuinige woning is voorzien van vloerverwarming en de nodige zonnepanelen zodat ze voldoen aan E-peil 30 (BEN-woning), alsook een aangelegde tuin (oprit, ingezaaid gras, terras, tuinafsluiting)!

Deze woning wordt dus volledig instapklaar opgeleverd!

Wordt dit uw nieuwe thuis in het groene Houthulst?
Aarzel niet en contacteer ons snel via info@potrell.be of via 051 437 507.
 

3753090
Extra info aanvragen

Locatie

Legeweg 9
8650 Houthulst

Eigenschappen

Referentie: 3753090
Grondoppervlakte: 471 m²
Bewoonbare oppervlakte: 152 m²
Prijs: € 329.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.