Groen gelegen nieuwbouwwoningen in Gits

Welkom in een oase van modern comfort in het hart van Gits, Hooglede. Dit nieuwbouwproject van drie unieke units, biedt stijl en functionaliteit, voor het perfecte thuis.
Gelegen in een rustige en toch bruisende buurt, biedt dit project een harmonieus evenwicht tussen privacy en levendige stadsleven.

Elke woning is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen, met als resultaat een moderne uitstraling en duurzaamheid.

Op het eerste verdiep vinden we de nachthal, 3 tot 4 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer die uitgerust is met een dubbele wastafel, douche en ligbad.
Buiten biedt het privéterras en de tuin een ideale mogelijkheid voor buitenactiviteiten en ontspanning. Lot 1 en 2 beschikken over een inpandige garage en lot 3 heeft de mogelijkheid tot het plaatsen van een carport.

Met een locatie die het beste van beide werelden biedt - de rust van landelijk wonen en de nabijheid van stedelijke voorzieningen - is dit nieuwbouwproject in Gits, Hooglede, een kans die niet gemist mag worden. Verken de mogelijkheden van deze moderne en elegante woningen en maak je klaar om de volgende stap te zetten in je woonavontuur.

Deze energiezuinige woningen worden voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen, en voldoen aan E-peil 30 (BEN-woning). Prijzen zijn exclusief kosten.

Enthousiast naar deze charmante gezinswoningen in Gits? Contacteer ons snel via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van jouw wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit. 
Zo makkelijk is het!

3712996

Loten in dit project

Lot 2 - Bruggestraat
Woning
€ 325.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. LOT 2 - Bruggestraat
Opp. 214 m²
Lot 3 - Bruggestraat
Woning
€ 375.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. LOT 3 - Bruggestraat
Opp. 457 m²
Extra info aanvragen

Locatie

Bruggestraat 136
8830 Gits

Eigenschappen

Referentie: 3712996
Prijs: Vanaf € 325.000 excl. kosten

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.