Moderne, residentiële nieuwbouwvilla in Mariakerke

In Mariakerke geeft Potrell u de unieke kans om een prachtige woning te bouwen. Dit bouwlot is gelegen in een rustige en zeer residentiële wijk, in de Aloïs Van De Vyverestraat. De gezellige, groene woonwijk grenst aan het natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen waardoor u kan genieten van de rust en de schoonheid van deze omgeving. De verbinding naar de grote assen rondom Gent  en de nabijheid van heel wat winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden,… zijn  hier een grote troef!

Deze voorbeeld nieuwbouwwoning is gelegen op een perceel van 477 m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 166 m².

De woning heeft een moderne look en bestaat uit een inkomhal met vestiaireruimte en gastentoilet, een bureau of speelhoek en een grote lichtrijke leefruimte met open keuken en zicht op de zuidoost gerichte tuin. Aansluitend is er een praktische berging met wasplaats voorzien.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een handige berging, apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche.

De hedendaagse woning beschikt over een ruime oprit met de mogelijkheid om een carport te installeren. Deze energiezuinige woning is voorzien van een lucht-water warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatiesysteem D, een E-peil 30 en wordt hoogwaardig afgewerkt. Het eerste verdiep wordt voorzien van fineerparket.

Ons team van architecten heeft voor jullie reeds een strak & modern concept uitgetekend. Toch niet helemaal uw stijl? Het ontwerp kan ook volledig aangepast worden naar uw wensen en persoonlijke stijl.

Het stuk bouwgrond biedt de mogelijkheid om jullie woning op maat te bouwen binnen het aangegeven bouwkader en rekening houdend met de geldende bouwvoorschriften.

De vraagprijs is gebaseerd op het bovenvermelde ontwerp en exclusief BTW en bijkomende kosten zoals architect, notaris- en registratiekosten.

Wenst u deze hedendaagse woning in Mariakerke graag verder te ontdekken? Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak op 09 394 67 95 of info@potrell.be

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.
De visualisatie zijn ter inspiratie van bouwen op maat en zijn geenszins bindend.

3651239
Extra info aanvragen

Locatie

Aloïs Van de Vyverestraat 27
9030 Mariakerke

Eigenschappen

Referentie: 3651239
Grondoppervlakte: 477 m²
Bewoonbare oppervlakte: 166 m²
Prijs: € 665.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.