Prachtige halfopen nieuwbouwwoningen met ruime percelen op een topligging in het groene Zwijnaarde

In de groene en prestigieuze wijk De Hekers in Zwijnaarde, vlakbij Domein de Ghellinck, ontwikkelt Potrell vier moderne halfopen gezinswoningen op ruime percelen van 469 m² tot 774 m².

Geniet van maximale mobiliteit dankzij nabijgelegen snelwegen E40 en E17, en vlotte toegang tot winkels, scholen en ontspanningsmogelijkheden. Een ideale groene oase met bruisend Gent binnen handbereik! Met een inkomhal, gastentoilet, bureauruimte, berging, en volledig uitgeruste open keuken op het gelijkvloers, bieden deze woningen alle comfort. De oost gerichte tuin is perfect voor ontspanning.

Lot 4 beschikt over een inpandige garage voor fietsen en wasapparatuur. Er is een mogelijkheid om een carport te plaatsen bij lot 1, 2 en 3.

Bij elk lot bevindt zich op het eerste verdiep de nachthal, 3 slaapkamers, een luxe badkamer, een apart toilet en extra bergruimte. Deze woningen hebben een ruime bewoonbare oppervlakte van minimaal 191 m².

De voortuin wordt beplant met bodembedekkers en de oprit en wandelpad worden door ons aangelegd. De perceelsgrens wordt afgebakend met een haag.

Deze energiezuinige woningen zijn uitgerust met vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en ventilatiesysteem D. De benedenverdieping wordt betegeld, behalve de zitruimte die in parket wordt afgewerkt, terwijl de slaapkamers en nachthal voorzien zijn van laminaat.

De vermelde prijs is exclusief extra kosten. Voor kopers die aan bepaalde voorwaarden voldoen, kan een 6% BTW-tarief gelden voor (een deel van) de constructie. Informeer naar de voorwaarden.

Benieuwd om deze prachtige woningen in het groene Zwijnaarde verder te ontdekken? Je kan ons vrijblijvend contacteren op het nummer 09 394 67 95 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is het!

3699559

Loten in dit project

LOT 1 - Eedstraat
Woning
€ 679.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. LOT 1 - EEDSTRAAT
Opp. 469 m²
LOT 2 - Eedstraat
Woning
€ 693.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. LOT 2 - EEDSTRAAT
Opp. 558 m²
LOT 3 - Eedstraat
Woning
€ 717.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. LOT 3 - EEDSTRAAT
Opp. 732 m²
LOT 4 - Eedstraat
Woning
€ 725.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. LOT 4 - EEDSTRAAT
Opp. 774 m²
Extra info aanvragen

Locatie

Eedstraat 64
9052 Zwijnaarde

Eigenschappen

Referentie: 3699559
Prijs: Vanaf € 679.000 excl. kosten

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.