ALLEENSTAANDE NIEUWBOUWWONING IN OOSTDUINKERKE

In een nieuwe ontwikkeling te Oostduinkerke biedt Potrell deze nog te bouwen nieuwbouwwoning aan. De gezinswoning bevindt zich nabij de dorpskern van Oostduinkerke en is bereikbaar via een aparte toegangsweg. De ligging is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij het strand wilt wonen. Bakker, slager, scholen, ... zijn vlakbij. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij verscheidene strandclubs, op het golfterrein of op een van de talrijke fiets-, wandel- of ruiterroutes.

Het perceel (lot 9) heeft respectievelijk een ruime oppervlakte van 1087 m². Het lot is geschikt voor een alleenstaande bebouwing met twee bouwlagen (plat dak) en biedt bouwmogelijkheden binnen een bouwkader van maximaal 13,75 m breed op 15 m diep. 

De moderne nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet en een open leefruimte met keuken, eet- en zithoek. Aansluitend is er een praktische berging/wasplaats die ook toegang biedt aan de inpandige garage. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Er kan ook een ander ontwerp gekozen worden. Interesse om de plannen in detail te bekijken? Contacteer ons vrijblijvend via info@potrell.be of 051 437 507.

Verkoopprijs is exclusief bijkomende kosten (registratierechten, BTW, architectkosten, toegangsweg...). 

De bouwgrond kan ook zonder bouwverplichting worden aangekocht.

BOUWEN OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Bouw met Potrell jouw droomhuis op maat! Als meester in het bouwen realiseert Potrell jouw totaalproject. Ons vakkundig team begeleidt jou doorheen het volledige bouwtraject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Vaarwel zorgen en stress.

De visualisaties zijn ter inspiratie van bouwen in een moderne stijl en zijn geenszins bindend.

3165636
Extra info aanvragen

Locatie

Polderstraat 86
8670 Oostduinkerke

Eigenschappen

Referentie: 3165636
Grondoppervlakte: 1.087 m²
Bewoonbare oppervlakte: 188 m²
Prijs: € 594.360 exclusief kosten

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.