Comfortabel wonen in de levendige badstad Oostduinkerke

Laatste woning, wees er snel bij!

Geniet nu van onze tijdelijke lanceringsvoorwaarden waar aanleg van de oprit en voortuin inbegrepen zijn in de prijs!

Op slechts 2 km van het strand van Oostduinkerke start Potrell binnenkort met de bouw van 2 halfopen moderne nieuwbouwwoningen. De ideale locatie voor wie rustig, maar toch vlakbij het strand en de dorpskern wil wonen met diverse winkels en scholen op wandelafstand. Sportievelingen kunnen terecht in één van de vele strandclubs, golfclub ‘Ter Hille’ of kunnen zich uitleven dankzij de talrijke fiets- en wandelroutes.

Het gelijkvloers van de lichtrijke woningen bestaat uit een inkom met gastentoilet, een ruime zithoek met bureau/speelhoek. De eethoek sluit mooi aan met de volledige geïnstalleerde keuken met zicht op de zuidgerichte, ruime tuin. Verder bevindt zich naast de keuken een praktische berging.

Op de eerste verdieping ontdekken we de nachthal, een apart toilet, een ruime berging, een uitgeruste badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel en drie ruime slaapkamers.

Beide woningen hebben de mogelijkheid om een carport te plaatsen.

De nieuwbouwwoningen worden instapklaar en energiezuinig afgewerkt met een lucht-water warmtepomp, de nodige zonnepanelen en vloerverwarming om te voldoen aan het E-peil 30 (BEN woning). In de nachthal en slaapkamers wordt laminaat voorzien.

Enthousiast naar deze ruime eengezinswoningen op percelen van 430m2? Je kan ons steeds contacteren op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. 
Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is dat.

3591827

Loten in dit project

LOT 6 - Farasijnstraat
Woning
€ 468.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. LOT 06 - Farasijnstraat
Opp. 431 m²
LOT 7 - Farasijnstraat
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Farasijnstraat 1
8670 Oostduinkerke

Eigenschappen

Referentie: 3591827
Prijs: vanaf € 468.000 (excl. kosten)

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.