PRACHTIGE NIEUWBOUWVILLA OP RUIM PERCEEL IN GENT

In een gezellige woonbuurt op de grens tussen Gent en Zwijnaarde, nabij diverse invalswegen bevinden zich 2 mooie bouwpercelen om prachtige nieuwbouwwoningen op te realiseren. De uitstekende ligging is een ideale combinatie voor wie nabij de stad wil wonen en de nodige privacy wenst. De percelen zijn bereikbaar via een private toegangsweg die door Potrell wordt voorzien.

De loten hebben maar liefst een oppervlakte van respectievelijk 1025 m² en 1661 m². De bouwvoorschriften geven de mogelijkheid om diverse bouwstijlen te realiseren.

Op lot 2 stellen we een voorbeeld villa voor. Het gepresenteerde ontwerp onderscheidt zich door het stijlvolle ontwerp en doordachte ruimte indeling maar is louter indicatief.

De moderne nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, lichtrijke zithoek en een open keuken met zicht op de royale tuin. Aansluitend aan de keuken ontdek je een ruime wasplaats/berging.

Op het verdiep vinden we een nachthal, drie ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Een apart toilet en een praktische berging maken de bovenverdieping compleet.

Toch niet helemaal uw stijl? Deze nieuwbouwvilla kan volledig aangepast worden volgens jouw wensen en persoonlijke stijl. Het stuk bouwgrond biedt de mogelijkheid om jullie woning op maat te bouwen binnen het aangegeven bouwkader, rekening houdend met de geldende bouwvoorschriften.

Prijzen zijn vanaf € 784.650 exclusief kosten (BTW, registratierechten, architect kosten, infrastructuurwerken,...).

Heb je interesse in deze aantrekkelijke villa te Gent op een topligging? Contacteer ons snel via info@potrell.be of via 09 394 67 95.

De bouwgrond kan ook zonder bouwverplichting aangekocht worden.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.

De visualisaties zijn ter inspiratie en zijn geenszins bindend.

3458994
Extra info aanvragen

Locatie

Maaltemeers 62
9052 Zwijnaarde

Eigenschappen

Referentie: 3458994
Grondoppervlakte: 1.661 m²
Bewoonbare oppervlakte: 167 m²
Prijs: € 784.650

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.