Aantrekkelijke nieuwbouwvilla op ruim perceel in Londerzeel

In de gemeente Londerzeel bevinden zich 4 ruime bouwpercelen om prachtige nieuwbouwwoningen op te realiseren. De percelen genieten van een uitstekende mobiliteit met ligging op de as Brussel – Antwerpen en alle voorzieningen (scholen, winkels, ontspanningsmogelijkheden,…) binnen handbereik.

Snel met de tram naar Brussel? Dit kan binnenkort! Met de werken aan de Ring wordt volop ingezet op een duurzame en vlotte mobiliteit. Over een afstand van 30km verbindt de sneltram Willebroek met Londerzeel, Meise en Brussel. Zo sta je in een mum van tijd in Brussel zonder de dagelijkse files!

Perceel lot 7 heeft een oppervlakte van 664 m2. De flexibele bouwvoorschriften geven de mogelijkheid om diverse bouwstijlen te realiseren binnen een bouwkader van 10,50 op 15 m.

Graag stellen we een voorbeeldvilla voor. Het gepresenteerde ontwerp onderscheidt zich door het stijlvolle ontwerp en doordachte ruimte indeling, maar is louter indicatief.

De nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een aangename bureauruimte, een lichtrijke zithoek en een open keuken met zicht op de royale noordwest gerichte tuin. Een ruime berging maakt het gelijkvloers af.

Op het verdiep vinden we een nachthal, vier ruime slaapkamers waarvan één met mogelijkheid om een douchekamer te installeren met aansluitend een apart toilet. De ruime badkamer is volledig geïnstalleerd met een dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. Verder is er nog een tweede handige berging aanwezig.

De woning wordt zeer energiezuinig en hoogwaardig afgewerkt (E30) en voorzien van de nodige zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming.

Is dit ontwerp toch niet helemaal uw stijl? De nieuwbouwvilla kan volledig aangepast worden volgens uw wensen en persoonlijke stijl.
Prijzen zijn exclusief kosten (BTW, registratierechten, architect kosten, infrastructuurwerken,…).

De bouwgrond kan ook zonder bouwverplichting worden aangekocht, ideaal dus als investering om er zo later uw droomwoning op te realiseren.

Nieuwsgierig naar deze prachtige villa in het mooie Londerzeel? Contacteer ons snel via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.
De visualisaties zijn ter inspiratie en zijn geenszins bindend.

3608317
Extra info aanvragen

Locatie

Bergstraat 99
1840 Londerzeel

Eigenschappen

Referentie: 3608317
Grondoppervlakte: 664 m²
Bewoonbare oppervlakte: 188 m²
Prijs: € 559.700

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.