Prachtige nieuwbouwvilla op unieke bouwgrond (2020m²) in Rumbeke

In Rumbeke, Roeselare biedt Potrell deze strakke nog te bouwen nieuwbouwvilla aan op een zeer ruim perceel van maar liefst 2020 m²! De buurt wordt gekenmerkt door een groene, rustige en residentiële ligging. Scholen, winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden,… bevinden zich om de hoek.

De woning kan bereikt worden via een private toegangsweg die door Potrell wordt voorzien.

Het gelijkvloers van deze moderne woning bestaat uit een lichtrijke inkomhal met gastentoilet, ruime bureau, aangename zithoek en een open keuken met zicht op de royale tuin. Aansluitend bij de keuken is er een ruime wasplaats en een food-berging voorzien. Op het verdiep vinden we twee ruime slaapkamers, een master bedroom met een ensuite badkamer en dressing, douchekamer, apart toilet en een extra berging.

De woning wordt instapklaar afgewerkt naar hedendaags comfort met een warmtepomp en de nodige zonnepanelen om te voldoen aan het gevraagde E-peil.

Toch niet helemaal uw stijl? Deze nieuwbouwvilla kan ook volledig aangepast worden naar uw wensen en persoonlijke stijl.

Het stuk bouwgrond biedt de mogelijkheid om jullie woning op maat te bouwen binnen het aangegeven ruime bouwkader en rekening houdend met de geldende bouwvoorschriften.
Ons team van architecten heeft voor jullie reeds een strak & modern concept uitgetekend.

Dromen jullie toch meer van een landelijke villa? Dankzij de flexibele bouwvoorschriften is er heel wat mogelijk op dit prachtig perceelbouwgrond van meer dan 2000 m². De lange opritlaan zorgt ervoor dat jullie in alle rust en privacy kunnen genieten!

De vraagprijs is gebaseerd op het bovenvermelde ontwerp en exclusief BTW en bijkomende kosten zoals architect, toegangsweg, notaris- en registratiekosten.

De bouwgrond kan ook zonder bouwverplichting worden aangekocht.

Interesse in deze moderne, energiezuinige nieuwbouwvilla? Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak op 051/437.507 of info@potrell.be

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Bouw met Potrell op dit stuk grond jouw droomhuis op maat! Als meester in het bouwen realiseert Potrell jouw totaalproject. Ons vakkundig team begeleidt jou doorheen het volledige bouwtraject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Vaarwel zorgen en stress.

3445481
Extra info aanvragen

Locatie

Staakmolenstraat 40
8800 Roeselare

Eigenschappen

Referentie: 3445481
Grondoppervlakte: 2.020 m²
Bewoonbare oppervlakte: 188 m²
Prijs: € 829.500

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.