Stijlvolle nieuwbouwvilla op uitzonderlijk ruim perceel in Zwijnaarde

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT

In het mooie, groene Zwijnaarde, vlakbij domein de Ghellinck ontwikkelt Potrell deze nieuwbouwvilla in een uiterst residentiële wijk (de Hekers). Bent u op zoek naar een woning waar je volledig tot rust kan komen in een groene omgeving, maar toch vlakbij scholen, winkels, supermarkten en ontspanningsmogelijkheden wil vertoeven? Mis dan zeker deze unieke kans niet!

Lot 6 heeft een groot oppervlakte van maar liefst 1561 m2. Het perceel is geschikt voor een alleenstaande bebouwing binnen een bouwkader van 8 op 14 meter.

Het ontwerp van deze villa bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een berging, een bureauruimte, een lichtrijke zithoek met open keuken die zicht geeft op de ruime tuin en een inpandige garage.

Op het verdiep vinden we een nachthal, een volledig  vier ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer met mogelijkheid tot het installeren van een douchekamer, een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. Verder is er nog een apart toilet en een tweede handige berging.

De toegangsweg naar dit perceel wordt door Potrell voorzien.

Deze nieuwbouwvilla wordt hoogwaardig en zeer energiezuinig afgewerkt, voorzien van de nodige zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. Prijzen zijn exclusief kosten (BTW, registratierechten, architect kosten, …).

Voor de snelle beslissers: Indien u als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan u eventueel genieten van het 6% Btw-tarief op (een gedeelte van de) constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.
De visualisaties zijn ter inspiratie en zijn geenszins bindend.

3503041
Extra info aanvragen

Locatie

Ten Bos 8
9052 Zwijnaarde

Eigenschappen

Referentie: 3503041
Grondoppervlakte: 1.564 m²
Bewoonbare oppervlakte: 210 m²
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.