MODERN WONEN MET AANGELEGDE TUIN IN NAZARETH

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT

In de groene omgeving gelegen tussen de Leie en de Schelde ontdek je Nazareth. De gemeente bevindt zich op een boogscheut van Deinze en amper 20 km van Gent. Hier ontwikkelt Potrell twee hedendaagse eengezinswoningen.

De nieuwbouwwoningen liggen op een uitstekende locatie met tal van winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en scholen om de hoek. De woningen zijn daarnaast ook perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met vlotte verbindingen naar de E17 en de N35.

Het gelijkvloers van de nieuwbouwwoningen bestaat uit een inkomhal, toilet en berging. Verder is er een open keuken met aansluitend een ruime eet- en zithoek met zicht op de zonnige, aangelegde tuin. Beide woningen beschikken over de mogelijkheid om een carport te installeren.
Op de eerste verdieping van de gezinswoningen vind je een nachthal, een afzonderlijk toilet en 3 slaapkamers terug. De badkamer is volledig geïnstalleerd met douche, bad en dubbele wastafel. Via de vaste trap bereik je de zolder die als polyvalente ruimte of extra slaapkamer kan ingericht worden.

Deze twee energiezuinige woningen zijn voorzien van de nodige zonnepanelen zodat ze voldoen aan E-peil 30 (BEN-woning). De moderne gezinswoningen worden instap klaar afgewerkt met een aangelegde tuin (oprit, ingezaaid gras, terras, tuinafsluiting)! Lot 1 wordt voorzien van lichtarmaturen en alle MDF-omkastingen en deurlijsten worden geschilderd, zo kan u zorgeloos verhuizen!

Benieuwd naar deze nieuwbouwwoningen in het groene Nazareth? Contacteer ons op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

Woning op maat | jouw woning, jouw stijl
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit.

3372491

Loten in dit project

LOT 1 - Stropstraat
Woning
Verkocht
LOT 2 - Stropstraat
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Stropstraat 35
9810 Nazareth

Eigenschappen

Referentie: 3372491
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.