Landelijke halfopen nieuwbouwwoningen in Affligem

Project uitverkocht!

In Affligem, op de grens van het Pajottenland, ontwikkelt Potrell twee stijlvolle eengezinswoningen in landelijke stijl op ruime percelen van maar liefst 603 m2 en 483 m2. De woningen zijn rustig gelegen en genieten van een goede mobiliteit met vlotte verbindingen naar Aalst en Brussel. Voor wie graag de natuur opzoekt, het Kluizenbos bevindt zich op wandelafstand.

Scholen, winkels, restaurants, ontspanningsmogelijkheden,… bevinden zich eveneens vlakbij het nieuwbouwproject.

Het gelijkvloers van de koppelbouw bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke keuken met aansluitend een ruime eet- en zithoek, die  uitzicht geeft op de zonnige zuid gerichte tuin. Verder is er nog een ruime praktische berging/wasplaats en vooraan een aparte ruime fietsenberging aanwezig. Beide woningen beschikken over een ruime voortuin en hebben de mogelijkheid om een carport te installeren.

Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers, een apart toilet en een volledig geïnstalleerde badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. De zolder is bereikbaar via een valluik. Mocht u dit wensen kunnen we een vaste trap installeren en kan u de tweede verdieping ook verder inrichten.

De woningen zijn zéér energiezuinig en voorzien van de nodige zonnepanelen om te voldoen aan het gunstige E-peil 27 (BEN-woning). De woning is voorzien van vloerverwarming. Een warmtepomp kan als optie gekozen worden.

Benieuwd naar deze leuke instapklare eengezinswoningen met grote zonnige tuinen in Affligem? Contacteer ons snel op het nummer 09 394 67 95 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit.

3544450

Loten in dit project

LOT 2 - Langestraat
Woning
Verkocht
LOT 3 - Langestraat
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Langestraat 88
1790 Affligem

Eigenschappen

Referentie: 3544450
Prijs: In optie

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.