BOUWEN OP MAAT OP TOPLOCATIE IN MARIAKERKE

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT

In een gezellige wijk met zicht op het natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen bevinden zich 2 mooie bouwpercelen om prachtige nieuwbouwwoningen op te realiseren. Het is een ideale ligging voor wie van rust houdt, maar toch nabij de bruisende stad Gent wil vertoeven. In de buurt heb je diverse supermarkten, scholen, winkels en ontspanningsmogelijkheden.

Perceel “Lot 1” heeft respectievelijk een oppervlakte van 588 m². Het lot is geschikt voor een alleenstaande bebouwing en biedt flexibele bouwmogelijkheden binnen een bouwkader van maximaal 14 m breed op 12 m diep.

Het geïllustreerde ontwerp van deze moderne nieuwbouwwoning bestaat uit een gelijksvloer met inkomhal en gastentoilet, een open leefruimte met keuken, eet-en zithoek. Aansluitend is er een wasplaats/berging voorzien die ook toegang biedt tot de inpandige garage.

Op het eerste verdiep bevinden zich 3 ruime slaapkamers, apart toilet en volledig uitgeruste badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Deze woning zal energiezuinig gebouwd worden volgens de huidige energienormen met een hoge afwerkingsgraad en warmtepomp.

Ons team van architecten heeft voor jou reeds een strak en modern concept uitgetekend, maar op dit perceel bouwgrond kan ook een woning volledig op uw maat worden gebouwd.
De nieuwbouwwoningen kunnen volledig, zowel interieur als exterieur, worden aangepast aan je persoonlijke stijl en wensen binnen het gegeven bouwkader en de bouwvoorschriften.

De verkoopprijs is gebaseerd op bovenstaand ontwerp en is exclusief BTW en bijkomende kosten zoals notaris- en registratiekosten. Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak op 051/437.507 of info@potrell.be.
Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je genieten van het 6% BTW-tarief op de constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking.
Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.

3335296
Extra info aanvragen

Locatie

Oranjerielaan 44
9030 Mariakerke

Eigenschappen

Referentie: 3335296
Grondoppervlakte: 588 m²
Bewoonbare oppervlakte: 188 m²
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.