App 3.01 - Ieperse Steenweg

RESIDENTIE ZUYDPOORT: 9 MODERNE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN

Aan de rand van centrum Veurne ontwikkelt Potrell het nieuwbouwproject Zuydpoort, een mix van appartementen en woningen. Het gezellige stadsleven, bakker, slager, supermarkt … zijn allen op wandelafstand. Dit project ligt ook vlakbij het water en op een boogscheut van de haven. Zo kan je in alle rust genieten met alles binnen handbereik. Veurne is een stad die heel vlot bereikbaar is door een ruim aanbod aan bus- en treinverbindingen en de nabijheid van de E40, N8, N35 en N39. 

Residentie Zuydpoort telt 9 appartementen met oppervlaktes tussen 72m² en 135m². De moderne appartementen bestaan uit een inkomhal, een apart toilet, een lichtrijke leefruimte met zithoek, eetruimte en open keuken, een berging, 1,2 of 3 slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, bad en/of douche. Bovendien kan de binnen afwerking naar eigen smaak gekozen worden binnen een reeds voorzien budget. Vervolgens beschikt ieder appartement over ruime terrassen. Deze leuke, energiezuinige appartementen met zonnepanelen hebben allen maximum E-peil 35 en worden instapklaar afgewerkt.

De appartementen en woningen worden gebouwd rondom een groen en aangenaam woonerf waar je in alle privacy kan genieten. Er zal ook een uitgang voorzien worden naar het Rozebrugpad langs het water. Het is mogelijk om een ondergrondse/bovengrondse parkeerplaats of garagebox aan te kopen vanaf €12.000. Er is er ook een gemeenschappelijke fietsenberging en een aantal fietsstalplaatsen voorzien op de site.

Ben je benieuwd naar deze appartementen in dit uniek woonproject?
Bezoek de website: www.zuydpoort.be en aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie via info@potrell.be of via 051 437 507.

 APPARTEMENT OP MAAT | JOUW APPARTEMENT JOUW STIJL
Maak van dit appartement uw droomappartement op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare eigendom. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. 
Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is dat!

3769220
Extra info aanvragen

Locatie

Ieperse Steenweg 6
8630 Veurne

Eigenschappen

Referentie: 3769220
Grondoppervlakte: 170 m²
Bewoonbare oppervlakte: 135 m²
Prijs: € 399.500

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.