STIJLVOL WONEN IN HET LANDELIJKE OORDEGEM

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT

Centraal gelegen tussen de bruisende centrumsteden Gent, Aalst en Dendermonde vindt u het landelijke Oordegem. Hier realiseert Potrell binnenkort een leuk woonproject van 4 nieuwbouwwoningen. Dit project bestaat uit 2 halfopen bebouwingen, 1 gesloten bebouwing en een ruime alleenstaande villa. Deze gezinswoningen bevinden zich op een uitstekende locatie. Zo is de basisschool iets verder in de straat en zijn er tal van andere handelszaken en ontspanningsmogelijkheden in de buurt. De woning is ook perfect gelegen voor een vlotte mobiliteit met verbindingen naar de N9 en de E40.

Het gelijkvloers van de lichtrijke woningen bestaan uit een inkomhal, toilet, ruime berging /wasplaats. Verder is er een open keuken met aansluitend een eet- en zithoek met zicht op de tuin. Ook is er voldoende ruimte voor een leuke bureauhoek. Lot 2 heeft een inpandige garage die aansluit op de berging. Bij de andere twee loten is er de mogelijkheid om een carport te voorzien.
Op de eerste verdieping vind je een nachthal, een afzonderlijk toilet en 3 slaapkamers terug. De badkamer is volledig geïnstalleerd met inloopdouche, bad en dubbele wastafel. De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap. De ruimte kan nog ingedeeld worden in 2 extra slaapkamers of een polyvalente ruimte.

Deze energiezuinige woningen zijn allen voorzien van de nodige zonnepanelen zodat ze voldoen aan E-peil 30 (BEN-woning).
De gezinswoningen worden instapklaar afgewerkt! Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je eventueel genieten van het 6% BTW-tarief op de constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Benieuwd naar deze landelijke gezinswoningen in Lede? Contacteer ons op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit.

3344692

Loten in dit project

LOT 1 - Speurtstraat
Woning
Verkocht
LOT 2 - Speurtstraat
Woning
Verkocht
LOT 3 - Speurtstraat
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Speurtstraat 52
9340 Lede

Eigenschappen

Referentie: 3344692
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.