Aantrekkelijk wonen in Opwijk

Potrell bouwt binnenkort dit exclusieve project die drie prachtige halfopen bebouwingen bevat, die allemaal instapklaar worden afgewerkt met de modernste technieken en hoogwaardige materialen.

Deze woningen combineren modern design met optimaal wooncomfort. De ruime en lichte leefruimtes, samen met de goed doordachte indeling, zorgen voor een harmonieuze woonervaring. Bovendien ligt het project in een rustige en groene omgeving, dicht bij alle noodzakelijke voorzieningen en met goede verbindingen naar de omliggende steden.

Bij het betreden van de woning kom je uit op een ruime inkomhal met een gastentoilet. Verder ontdek je een ruime leefruimte met een open keuken die uitkijkt op de zuidwest-gerichte tuin. Aansluitend de keuken is er nog een bergruimte voorzien waar je alle technieken kan terugvinden.

Op het eerste verdiep vind je een toilet, een ruime, geïnstalleerde badkamer en drie slaapkamers terug. De zolderruimte is bereikbaar via een zolderluik maar, mits het plaatsen van een vaste trap, kan deze zolderruimte ingericht worden als een vierde slaapkamer.

Elke woning is voorzien van een efficiënte lucht-water warmtepomp, wat zorgt voor duurzame en energiezuinige verwarming. Daarnaast zijn de woningen uitgerust met zonnepanelen, waardoor je kunt genieten van lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. De vloerverwarming biedt niet alleen een aangenaam en gelijkmatig verwarmd huis, maar draagt ook bij aan een strak en stijlvol interieur zonder zichtbare radiatoren.

Met oog voor detail en vakmanschap zijn deze woningen perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een duurzame, comfortabele en stijlvolle woonomgeving.

Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis te vinden in de Verlorenkostbaan te Opwijk. Je kan ons steeds contacteren op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. 
Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is dat.

3733461

Loten in dit project

LOT 2 - Verlorenkostbaan
Woning
€ 449.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. LOT 2 - Verlorenkostbaan
Opp. 307 m²
LOT 3 - Verlorenkostbaan
Woning
€ 449.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. LOT 3 - Verlorenkostbaan
Opp. 304 m²
Extra info aanvragen

Locatie

Verlorenkostbaan 48
1745 Opwijk

Eigenschappen

Referentie: 3733461
Prijs: Vanaf € 449.000 excl. kosten

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.