5 LEUKE GEZINSWONINGEN IN PITTEM

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT

In het centrum van Pittem realiseert Potrell een leuk woonproject van 5 woningen in de Tieltstraat. Dit project bestaat uit twee halfopen en 3 gesloten bebouwingen met een hedendaagse, strakke architectuur. De gezinswoningen liggen op een uitstekende locatie met tal van winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en scholen om de hoek. De woningen zijn ook perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met verbindingen naar de E403 en op 5 minuten van stad Tielt. 

Het gelijkvloers van de woningen bestaat uit een inkomhal, toilet, een ruime berging/wasplaats. Twee woningen beschikken over een inpandige garage. In de open keuken met aansluitend de lichtrijke eet- en zithoek is het heerlijk vertoeven. Van hieruit heb je een mooi zicht op de aangelegde tuin met voetweg achterin waar het heerlijk genieten is.

Op de eerste verdieping vind je een nachthal, afzonderlijk toilet en 3 ruime slaapkamers terug. De badkamer is volledig geïnstalleerd met douche, bad en dubbele wastafel. Verder vind je nog een ruime zolder die bereikbaar is via een vaste trap die mogelijkheden tot een polyvalente ruimte of extra slaapkamers biedt.
Deze energiezuinige woningen met zonnepanelen hebben allen E-peil 30. De ruime woningen van minstens 160m² worden instapklaar afgewerkt.

Benieuwd naar deze leuke gezinswoningen in het centrum van Pittem? Contacteer ons op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak! 

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit.

3281461

Loten in dit project

Lot 4 - Tieltstraat
Woning
Verkocht
Lot 5 -Tieltstraat
Woning
Verkocht
Lot 6 - Tieltstraat
Woning
Verkocht
Lot 7 - Tieltstraat
Woning
Verkocht
Lot 8 - Tieltstraat
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Tieltstraat 102
8740 Pittem

Eigenschappen

Referentie: 3281461
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.