2 RUIME, HEDENDAAGSE WONINGEN IN ONKERZELE

In het mooie Onkerzele, deelgemeente van Geraardsbergen bouwt Potrell 2 gezinswoningen. De loten zijn gelegen in een groene omgeving op een steenworp van de muur van Geraadsbergen en het provinciaal domein de Gavers. De woningen genieten van een stijlvolle, moderne uitstraling. Deze toplocatie biedt een vlotte verbinding naar diverse N-wegen. Scholen, eetgelegenheden en winkels bevinden zich in de nabije omgeving en het gezellige centrum van Geraardsbergen is vlakbij.

Lot 1 is casco afgewerkt zodat u zelf nog de gewenste keuzes kan maken en uw eigen afwerking kan kiezen, dit binnen het voorziene afwerkingsbudget. De woning ligt op een perceel van 275 m2 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 184 m2 . In de zuidgerichte tuin is het heerlijk vertoeven! De tuinaanleg (inzaaien gras, oprit, terras en tuinafsluiting) zit inbegrepen in de prijs.

Lot 2 zal volledig instapklaar afgewerkt worden en heeft de mogelijkheid om een carport te installeren op de oprit. De ruime koppelwoning heeft een bewoonbare oppervlakte van 176 m2 en beschikt ook over een vaste trap naar het zolderverdiep waardoor er nog de mogelijkheid bestaat om extra slaapkamers of een ontspanningsruimte te maken.
Deze woning is de ideale kans voor investeerders of jonge koppels gezien deze volledig zal afgewerkt zijn met tuinaanleg (inzaaien gras, terras, oprit en tuinafsluiting), vloerverwarming en laminaat.

De nieuwbouwwoningen zijn zeer energiezuinig en voldoen aan de BEN-normen (E30).

Heeft u interesse om deze leuke gezinswoningen in het groene Onkerzele te bezoeken? Aarzel niet en contacteer ons snel via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit. 
Zo makkelijk is het!

3167168

Loten in dit project

Lot 1 - Botermelkstraat
Woning
€ 349.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Botermelkstraat LOT 1
Opp. 275 m²
Lot 2 - Botermelkstraat
Woning
€ 369.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. Botermelkstraat LOT 2
Opp. 321 m²
Extra info aanvragen

Locatie

Botermelkstraat 1a
9500 Onkerzele

Eigenschappen

Referentie: 3167168
Prijs: Vanaf € 349.000 excl. kosten

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.