Prachtige hedendaagse koppelwoning op ruim perceel in Deinze

Laatste woning, wees er snel bij!

In Vosselare, landelijke deelgemeente van Deinze, realiseert Potrell 2 hedendaagse koppelwoningen op ruime percelen. De woningen liggen op amper 20 minuten van de bruisende stad Gent en genieten van een goede mobiliteit dankzij de nabijheid van de E40. Ook op vlak van ontspanning biedt de ligging heel wat mogelijkheden. Zo bevindt de Royal Latem Golf Club zich vlakbij en ook wandel- en fietsliefhebbers kunnen zich uitleven dankzij de vele routes langs de Leie.

De koppelwoning heeft een hedendaagse stijl en beschikken over een grote bewoonbare oppervlakte (171 m²). In de ruime tuin is het heerlijk genieten dankzij de uitstekende zuidoost oriëntatie.

Het gelijkvloers van de eengezinswoning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een aparte bureauruimte en een lichtrijke leefruimte met volledig geïnstalleerde eetruimte, zithoek en open keuken. Aansluitend is er een zeer ruime berging met aansluiting voor wasmachine/droogkast.

Op de eerste verdieping bevindt zich drie slaapkamers, een apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. De grote zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en kan dienst doen als vierde slaapkamer of mogelijkheid tot een polyvalente ruimte of hobbykamer.

De nieuwbouwwoning beschikt over een ruime oprit met mogelijkheid om een carport te installeren. De gezinswoning wordt verder kwalitatief en zeer energiezuinig afgewerkt om te voldoen aan het E-peil 30 (BEN woning). Op de gelijkvloerse verdieping en eerste verdieping wordt er vloerverwarming voorzien. De vraagprijs is exclusief bijkomende kosten (BTW, registratierechten, notariskosten,…).

Wordt dit uw nieuwe gezinswoning in Deinze? Aarzel niet en contacteer ons snel via info@potrell.be of via 09 394 67 95 voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is het!

3485234

Loten in dit project

LOT 1 - Lagestraat
Woning
€ 529.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. LOT 1 - Lagestraat
Opp. 781 m²
LOT 2 - Lagestraat
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Lagestraat 1
9800 Deinze

Eigenschappen

Referentie: 3485234
Prijs: Vanaf € 529.000 excl. kosten

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.