LOT 2 - Strandlaan

In Sint - Idesbald, op slecht 1.5 km van het strand ontwikkelt Potrell strakke nieuwbouwwoningen op zuid -west gerichte grote percelen (556 – 737 m²). De woningen liggen op wandelafstand van strand, bos en tegenover het duinreservaat “De Noordduinen”, ideaal voor wie rustig maar toch vlakbij het strand en de dorpskern wil wonen.

Deze moderne woningen beschikken over een comfortabele leefruimte met open keuken en een aangename bureau/ speelhoek. Grote raampartijen geven zicht op de mooie tuin en creëren veel lichtinval, rekening houdend met privacy.

Op de eerste verdieping ontdekken we de nachthal, een apart toilet, een ruime berging, een uitgeruste badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel en drie ruime slaapkamers.

De woningen hebben verder de mogelijkheid om een carport te plaatsen.

Deze moderne nieuwbouwwoningen worden instapklaar en energiezuinig afgewerkt met een lucht-water warmtepomp, de nodige zonnepanelen en vloerverwarming om te voldoen aan het E-peil 30 (BEN woning. Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloer en binnendeuren. Zo kan je precies wonen zoals je het zelf wilt.

Deze woningen kunnen uw exclusief buitenverblijf worden, of bent u op zoek naar een gezinswoning met grote tuin? Je kan ons steeds contacteren op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl.
Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is dat.

3617667
Extra info aanvragen

Locatie

Strandlaan 45
8670 Sint-Idesbald

Eigenschappen

Referentie: 3617667
Grondoppervlakte: 592 m²
Bewoonbare oppervlakte: 155 m²
Prijs: € 499.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.