Een snel akkoord in de populaire regio Deinze

18/12/2023

Zoek je een nieuwbouwwoning op een centraal gelegen locatie, dan weet je dat de beschikbare grond steeds schaarser wordt. Zo maken de nabijheid van invalswegen en landelijke rust een plaats als Deinze populair bij jonge gezinnen. Bij een opportuniteit in het pittoreske Vosselare verloor ons aankoopteam geen tijd en kwamen we tot een correcte overeenkomst.

“Toen we een oude verlaten boerenarbeiderswoning in Vosselare op het spoor kwamen, wisten we dat dit stuk grond iets voor ons was”, vertelt Kevin Plet van het aankoopteam. “De centrale ligging is ideaal: op amper 20 minuten van Gent en met goede verbindingen naar Antwerpen en Kortrijk. Toch is het rond Deinze heel rustig en groen wonen, zeker in de deelgemeente Vosselare.”

De toplocatie was doorslaggevend. Ons team werkte enthousiast een voorstel uit voor de dienst Stedenbouw en bood een correcte prijs aan de verkopers. De verkoop was snel rond, waarna we de grond verkavelden in 3 ruime loten: 1 lot voor open en 2 voor halfopen bebouwing. Door de grond van een bestaande woning te heroriënteren, kunnen meer gezinnen terecht in een populair gebied als de streek rond Deinze.

De verlaten woning is intussen gesloopt en de bouwwerken voor de koppelwoning en villa zijn volop bezig. De toekomstige bewoners genieten binnenkort van een energiezuinige nieuwbouwwoning en van de vele fiets- en wandelroutes langs de Leie.

Altijd in ontwikkeling

Heb je zelf gronden waarvan je het ontwikkelingspotentieel wil weten? Of zoek je een bestemming voor een verouderde woning of bedrijfssite? Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.