Ruim, stijlvol wonen in populaire regio rond Gent

21/09/2023

In een groene, residentiële villawijk wordt steen per steen een nieuwe thuis gebouwd. Verschillende gezinnen kunnen er binnenkort hun jas aan de kapstok hangen, want een verouderde, energievretende villa maakt plaats voor 6 woningen op zeer ruime percelen. Toplocatie, BEN-norm en hoge afwerkingsgraad zijn de sleutelwoorden van deze verkaveling in Zwijnaarde.

Wie tegelijk wil genieten van de nabijheid van het bruisende Gent en de rust van het groene Oost-Vlaanderen komt al snel in Zwijnaarde terecht. De snelle toegang tot de invalswegen en de nabijheid van verschillende fietsroutes zijn een grote plus.

Groene omgeving, energiezuinige technieken

We bouwen in de groene wijk de Hekers 4 halfopen bebouwingen en 2 villa's. Naast de toplocatie pakken we uit met zeer ruime percelen. De koppelwoningen hebben een bewoonbare oppervlakte van minimaal 215 m2. De villa’s worden gebouwd op een perceel van 1.192 m² en een perceel van 1.564 m2. Zo’n luxueus gevoel van ruimte is geen evidentie bij nieuwbouwwoningen.

We trekken de lijn van de groene omgeving door in de nieuwe verkaveling: waardevolle bomen worden behouden en nieuw aangeplante hagen garanderen een maximale privacy. De tuin wordt alvast ingezaaid zodat je meteen van je buitenomgeving geniet wanneer je in je nieuwe woonst intrekt. Ook de woning zelf is ‘groen’ te noemen, want al onze projecten volgen de BEN-norm. Met een warmtepomp, energiezuinige vloerverwarming en de nodige zonnepanelen hoef je je geen zorgen te maken om je ecologische voetafdruk of energierekening.

Uitzonderlijke halfopen woningen

De koppelwoningen kom je binnen via een stijlvolle inkomhal met vestiaire, gastentoilet en bureauruimte. Vanuit de ruime zit- en eethoek wordt je blik naar de tuin getrokken door de royale glaspartijen. Als koper kies je zelf de afwerking van de open keuken, net als de badkamer op de eerste verdieping. Daar vind je ook 4 ruime slaapkamers en een vaste trap naar de zolder, die afgewerkt kan worden tot een extra slaapkamer of thuiskantoor. De halfopen woningen hebben telkens een inpandige garage of carport. Wees er snel bij, er is nog slechts één koppelwoning te koop!

Stijlvolle villapercelen

De 2 villa’s zijn omgeven door groen, dat je kan bewonderen vanuit de lichtrijke eet- en zithoek en volledig geïnstalleerde keuken. Verder bestaat het gelijkvloers uit een inkomhal, gastentoilet, bureauruimte en een ruime inpandige garage met bergruimte. De trap leidt je naar de nachthal en 4 ruime slaapkamers. De ruime badkamer is afgewerkt met dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad, met een apart toilet en handige bering. Elke villa heeft een eigen toegangsweg, afgewerkt door Potrell. Bouw je liever zelf je droomwoning? Deze riante bouwpercelen kunnen ook zonder bouwverplichting aangekocht worden.

Thuiskomen in Zwijnaarde

Mis deze unieke kans niet om het mooie, groene Zwijnaarde je thuis te noemen. Contacteer ons vrijblijvend op het nummer 09 394 67 95 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!