Twee woningen met tuin & garage in Wevelgem

Centraal tussen het centrum van Wevelgem en Moorsele bouwde Potrell dit nieuw woonproject van 2 gezinswoningen. Met supermarkt, bakker, school,… vlakbij genieten de nieuwe bewoners van een vlotte verbinding naar de E403 / A19 en het stadscentrum van Kortrijk.

Elke woning kreeg een moderne en stijlvolle afwerking waarbij de koper nog zijn eigen persoonlijkheid kon toevoegen. Volgens eigen smaak én inbegrepen in het budget. 

Deze nieuwbouwwoningen genieten van lichtrijke ruimtes met op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, open leefruimte met keuken, eet – en zithoek, wasplaats/berging en inpandige garage. De eerste verdieping bestaat uit de nachthal, 2 slaapkamers en de badkamer met ligbad, toilet & dubbele wastafel. Het zolderverdiep werd ingericht als 3e slaapkamer. Daarnaast beschikt elke woning over een zuidoost gerichte tuin. Deze nieuwbouwwoningen zijn ook ideaal als investering.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.
 

1700330

Locatie

8560 Wevelgem

Eigenschappen

Referentie: 1700330

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.