Woonproject in Ardooie

Dit nieuwbouw woonproject is gelegen in de dorpskern van Ardooie. Hier wonen de nieuwe bewoners in een rustige omgeving die gemakkelijk bereikbaar is. Winkels, scholen, bushalte, ... zijn vlot bereikbaar, te voet of met de fiets. Bovendien is de E403 (Brugge – Kortrijk) slechts op 10 minuten rijafstand gelegen.
 

Deze woningen genieten van een moderne architectuur en een optimale indeling. Op het gelijkvloers is er een inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte met keuken, eet – en zithoek, en een praktische berging. Vanuit de zithoek hebben de bewoners zicht op de private tuin met uitweg. De bovenverdieping bestaat uit de nachthal met afzonderlijk toilet, 3 slaapkamers, wasplaats  en een volledig ingerichte badkamer met ligbad, douche & dubbele wastafel. Er werden  voor 3 woningen tevens een garage voorzien.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

1707430

Locatie

8850 Ardooie

Eigenschappen

Referentie: 1707430
Grondoppervlakte: 138 m²
Bewoonbare oppervlakte: 147 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.