STIJLVOLLE NIEUWBOUWWONINGEN TE OOSTDUINKERKE

Potrell realiseert een project van 8 nieuwbouwwoningen nabij de dorpskern van Oostduinkerke, de mooie badplaats aan de Belgische kust. Bakker, slager, scholen,… zijn vlakbij. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij verscheidene strandclubs, het golfterrein of op een van de vele fiets-, wandel- of ruiterroutes. Kortom, een ideale locatie om te wonen of te ontspannen.

De gezinswoningen wordt opgetrokken in een strakke, tijdloze architectuur en genieten van lichtrijke ruimtes dankzij grote glaspartijen. De woning heeft een open keuken, een badkamer met dubbele wastafel, bad en douche, 3 slaapkamers en een inpandige garage. Bovendien beschikken de woningen over een zolderverdiep waar extra kamers kunnen ondergebracht worden. Daarnaast genieten deze woningen van een private zuidgerichte tuin.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder.
Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop .  Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

2684104

Locatie

8670 Oostduinkerke

Eigenschappen

Referentie: 2684104
Grondoppervlakte: 453 m²
Bewoonbare oppervlakte: 175 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.