EXCLUSIEVE VILLA OP UNIEKE LOCATIE IN OOSTDUINKERKE

Deze prachtige, alleenstaande villa, ontworpen door Architectenburo Berkein bevindt zich op een ruim perceel van 633m². U kan er genieten van een prachtige, rustige en groene omgeving in alle privacy. U bevindt zich op een zucht van het strand en ook winkels, restaurants, sportterreinen en zoveel meer zijn in de directe omgeving aanwezig. Er is daarbij een heel vlotte verbinding naar de E40.

De woning ademt klasse uit, dit dankzij de elegante, stijlvolle architectuur en het gebruik van kwalitatieve materialen.

Het door Potrell voorgesteld ontwerp is als volgt ingedeeld:

U komt binnen langs de zijkant van de woning via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Daarna betreedt u de ruime, zonovergoten leefruimte met zit- en eethoek en aansluitend de open keuken. De grote raampartijen bieden zicht op de zuidwestgerichte tuin. Verder heeft u op het gelijkvloers nog een bureau en praktische berging met wasplaats die toegang biedt tot de dubbele, inpandige garage.
Op het eerste verdiep bevindt zich een master bedroom met dressing en aansluitend een badkamer met bad, inloopdouche, dubbele lavabo en apart toilet. Verder zijn er nog 3 ruime slaapkamers en een tweede badkamer met douche en lavabo. Deze verdieping beschikt ook over een extra berging.

Ben je op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop

Je kan ons steeds telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.
 

2756433

Locatie

8670 Oostduinkerke

Eigenschappen

Referentie: 2756433
Grondoppervlakte: 633 m²
Bewoonbare oppervlakte: 280 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.