Project van 2 tijdloze woningen in Gent

Zuivere lijnen en energiezuinige technieken. Maak kennis met deze twee moderne nieuwbouwwoningen in de Driemasterstraat. Nabij de Wiedauwkaai bouwen we weldra twee nieuwe woningen. Hier geniet je van de rust zonder in te boeten op vlak van mobiliteit. Het centrum en de invalswegen zijn vlakbij. De twee woningen worden gekenmerkt door hun optimale indeling en ruime tuinen. Elke woning beschikt op het gelijkvloers over een inkom, apart toilet, lichtrijke leefruimte met aansluitend de keuken en berging. Op het eerste en tweede verdiep vinden we de slaapkamers, wasruimte, badkamer & apart toilet. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

1560526

Locatie

9000 Gent

Eigenschappen

Referentie: 1560526

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.