Project van 4 nieuwbouwwoningen te Gullegem

ALLE WONINGEN VERKOCHT VOOR DE RUWBOUWFASE

In Gullegem, deelgemeente van Wevelgem, realiseert Potrell deze 4 nieuwbouwwoningen. U geniet er van een rustige maar centrale ligging dichtbij de op- en afrit van de R8. Eveneens het bruisende centrum van Kortrijk ligt op fietsafstand. 

De inkomhal met toilet geeft toegang tot de keuken met eet- en zithoek. Daarnaast vindt u op het gelijkvloers een ruime berging/wasplaats. De eerste verdieping beschikt over een nachthal met 2 slaapkamers, een badkamer met bad & dubbele wastafel en een afzonderlijk toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich de derde slaapkamer alsook een nog in te richten zolder. 
Elke woning geniet van een voortuin, ruime achtertuin en de mogelijkheid tot het bouwen van een carport aan de zijgevel. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

1676711

Locatie

8560 Gullegem

Eigenschappen

Referentie: 1676711

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.