Project te Mariakerke op toplocatie

"Groen, rustig en maximale mobiliteit” Dit zijn de kernwoorden van dit nieuwbouwproject gelegen in het levendige Mariakerke.

Op de hoek van een residentiële wijk in het centrum van Mariakerke bevinden zich deze 6 nieuwbouwwoningen. Het centrum is net om de hoek en met de fiets bereiken de nieuwe bewoners vlot het stadscentrum van Gent. 

Dit project bestaat uit 2 halfopen en 4 gesloten bebouwingen met allen een private tuin en zicht op het groen. Elke woning beschikt op het gelijkvloers over een voortuin,  fietsenstaanplaats, inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken en een bijhorende berging. Op het eerste verdiep is er de nachthal, een apart toilet, 3 slaapkamers en een ingerichte badkamer met ligbad, douche & dubbele wastafel. Er werd een vaste trap voorzien zodanig dat de zolderruimte ook nog verder kan gebruikt worden als bergruimte of extra kamer. 

Ben je op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop

Je kan ons steeds telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

1694278

Locatie

9000 Gent

Eigenschappen

Referentie: 1694278

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.