Moderne nieuwbouwwoningen op het Eilandje te Gent

PROJECT BORD'O 

Op het Eilandje te Gent, met zicht op de jachthaven, heeft Potrell 7 moderne nieuwbouwwoningen gebouwd. Twee woningen liggen aan de straatzijde met prachtig zicht op het water. De andere 5 woningen liggen in alle rust in een autovrij woonerf met aparte autostaanplaatsen, bergingen en private tuinen.

De woningen zijn zeer energiezuinig en voldoen aan de BEN-normen (bijna-energie neutraal). Het gelijkvloers bestaat uit de inkomhal, berging, toilet, open keuken, eet- en zithoek. De eerste verdieping telt de nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en berging. Het huis beschikt over een ruime, gemetste tuinberging. 

Alle woningen zijn reeds verkocht.

Ben je op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder.
Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop Je kan ons steeds telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.
 

2205552

Loten in dit project

lot 1
Woning
Verkocht
lot 2
Woning
Verkocht
lot 3
Woning
Verkocht
lot 4
Woning
Verkocht
lot 5
Woning
Verkocht
lot 6
Woning
Verkocht
lot 7
Woning
Verkocht

Locatie

9000 Gent

Eigenschappen

Referentie: 2205552
Grondoppervlakte: 130 m²
Bewoonbare oppervlakte: 120 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.