4 RUIME STIJLVOLLE NIEUWBOUWWONINGEN TE HEUSDEN

In het mooie groene Heusden, deelgemeente van Destelbergen realiseerde Potrell 4 ruime gezinswoningen. De woningen zijn gelegen in een rustige, residentiële straat en genieten van een stijlvolle, landelijke uitstraling. Deze toplocatie biedt een vlotte verbinding met de R4 en E17. Centrumstad Gent is vlakbij.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 4 halfopen bebouwingen en biedt alle hedendaags comfort. Elk huis heeft een grote bewoonbare oppervlakte en beschikt over haar eigen identiteit. We bieden woningen aan met zowel 3 als 4 slaapkamers, alsook met inpandige garage of met autostaanplaats (carport mogelijk). De woningen genieten van een hoogwaardige afwerkingsgraad met vloerverwarming op het gelijkvloers en worden volledig instapklaar afgeleverd. Elke woning is zeer energiezuinig (E-30) en voldoet aan de BEN-normen. Bovendien is iedere woning voorzien van een vaste trap naar het zolderverdiep waar extra kamers kunnen ondergebracht worden. Daarnaast beschikken alle woningen over een grote zuidwest gerichte tuin. 

Deze woningen werden reeds verkocht. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder.
Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.  Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend

2208546

Loten in dit project

woning 1
Woning
Verkocht
woning 2
Woning
Verkocht
woning 3
Woning
Verkocht
woning 4
Woning
Verkocht

Locatie

9070 Destelbergen

Eigenschappen

Referentie: 2208546

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.