LANDELIJKE WONING, OP STEENWORP VAN ZEE TE LOMBARDSIJDE

In een nieuwe ontwikkeling in Lombardsijde bieden we 4 landelijke nieuwbouwwoningen aan. Deze gezinswoningen zijn gelegen in een rustige straat die gemakkelijk bereikbaar is. Winkels, scholen, tramhalte, … zijn vlakbij en te voet of met de fiets ben je zo bij het strand! Dankzij de centrale ligging is er bovendien een uitstekende verbinding naar andere badsteden zoals Nieuwpoort, Westende en Middelkerke.

De 4 halfopen bebouwingen worden opgetrokken in een landelijke stijl en voorzien van alle hedendaags comfort. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met bureaugedeelte, zitruimte, eethoek en open keuken met eiland. Het grote schuifraam zorgt voor veel lichtinval en biedt zicht op de zonnige tuin!

Vervolgens is er nog een praktische berging/wasplaats. Op het eerste verdiep vind je de nachthal, een apart toilet, 3 slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad & douche. Daarnaast is er ook een zolderverdiep die extra uitbreidingsmogelijkheden biedt.
Parkeren kan naast de woning en bovendien is er de mogelijkheid om een carport te plaatsen.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.
 

3091114

Locatie

8434 Lombardsijde

Eigenschappen

Referentie: 3091114
Grondoppervlakte: 189 m²
Bewoonbare oppervlakte: 153 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.