RUIME EN KLASSEVOLLE NIEUWBOUWWONING IN SINT-MARTENS-LEERNE

In Sint-Martens-Leerne ontwikkelt Potrell vier nieuwbouwwoningen op zeer ruime percelen van min 1250 m².
De ligging van dit project biedt tal van mogelijkheden op vlak van scholen, winkels, musea en restaurants. Liever iets sportiever? De aanwezigheid van de vele fiets- en wandelroutes langs de meanderende Leie maakt deze locatie uiterst uniek. Ook de bekende Royal Latem Golf Club bevindt zich op wandelafstand. Naast het landelijke karakter van de omgeving geniet je van een vlotte verbinding naar Deurle, Sint-Martens-Latem, Deinze en het bruisende Gent!

De laatste woning heeft een doordachte, praktische indeling en is volledig instapklaar. De lichtrijke en open leefruimte met aansluitende open keuken is voorzien van vloerverwarming en wordt het hart van jouw woning. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en bieden een prachtig vergezicht op de groene omgeving. De eerste verdieping beschikt over een nachthal met 3 ruime slaapkamers, een badkamer met bad, inloopdouche, dubbele wastafel en een afzonderlijk toilet. Door de vaste trap bereik je de vierde, zeer ruime slaapkamer en de zolderkamer.

De nieuwbouwwoning is verder uitgerust met een inpandige garage. De tuinaanleg en oprit zijn inmiddels aangelegd en inbegrepen in de prijs waardoor het zorgeloos verhuizen is.

De woning is afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen en daarbij nog eens zeer energiezuinig met voldoende zonnepanelen (E-peil 30). Met zijn tijdloze klasse en gevoel voor ruimte en gezelligheid biedt ze de perfecte balans tussen comfortabel wonen, werken en ontspannen.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

3108225

Loten in dit project

LOT 1 - Leernsesteenweg
Woning
Verkocht
LOT 2 - Leernsesteenweg
Woning
Verkocht
LOT 3 - Leernsesteenweg
Woning
Verkocht
LOT 4 - Leernsesteenweg
Woning
Verkocht

Locatie

9800 Sint-Martens-Leerne

Eigenschappen

Referentie: 3108225

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.