HEDENDAAGSE WONING MET GARAGE TE LOMBARDSIJDE 

In Lombardsijde, op een boogscheut van Nieuwpoort, bieden we een hedendaagse gezinswoning aan. De woning bevindt zich op wandel- of fietsafstand van het strand. Vanuit de rustige, doch centrale ligging kan je vlot de N34, handelszaken, scholen, openbaar vervoer en andere badsteden zo bereiken. 

De halfopen bebouwing wordt voorzien van alle hedendaags comfort. Op het gelijkvloers is er een inkomhal met apart toilet, een lichtrijke leefruimte met zit- en eethoek en een open keuken. Aansluitend is er een inpandige garage met een extra wasplaats/bergruimte. De bovenverdieping is opgebouwd uit de nachthal, een apart toilet, 3 slaapkamers en een uitgeruste badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Vervolgens is er ook een volledig zolderverdiep die extra uitbreidingsmogelijkheden biedt. Bovendien geniet de woning van een zonnige tuin en er is een inpandige garage. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

2511331

Locatie

8434 Lombardsijde

Eigenschappen

Referentie: 2511331
Grondoppervlakte: 215 m²
Bewoonbare oppervlakte: 189 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.