NIEUWBOUWWONINGEN MET TUIN EN GARAGE TE HAMME

In een rustige, nieuwe wijk in Hamme biedt Potrell dit unieke woonproject aan. Hier woon je in een rustige, doch heel centrale omgeving. Bakker, supermarkt, scholen, het natuurgebied De Bunt … zijn op wandelafstand gelegen. De woningen zijn een ideale uitvalsbasis voor jonge gezinnen. Bovendien geniet je van een goede connectie naar Sint-Niklaas (N41), naar Gent en Antwerpen (E17).

De nieuwbouwwoningen worden gebouwd in een landelijke en hedendaagse stijl. Elk huis wordt gekenmerkt door lichtrijke leefruimtes, een open keuken met eiland, 3 slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. De woningen zijn zeer energiezuinig (E-30) en  genieten van alle hedendaags comfort. Daarnaast beschikt iedere woning over een eigen tuin en een garage. Vervolgens is er een zolder die uitbreidingsmogelijkheden biedt. De binnenafwerking van de woningen kan bovendien naar eigen smaak gekozen worden binnen een reeds voorzien budget. Deze nieuwbouwwoningen zijn ook uiterst geschikt als investeringspand!

Ben je op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop
Je kan ons steeds telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

2781900

Loten in dit project

lot 01
Woning
Verkocht
lot 02
Woning
Verkocht
lot 03
Woning
Verkocht
lot 04
Woning
Verkocht
lot 05
Woning
Verkocht
lot 06
Woning
Verkocht
lot 07
Woning
Verkocht
lot 08
Woning
Verkocht
lot 09
Woning
Verkocht
lot 10
Woning
Verkocht
lot 11
Woning
Verkocht
lot 12
Woning
Verkocht
lot 13
Woning
Verkocht
lot 14
Woning
Verkocht
lot 15
Woning
Verkocht

Locatie

9220 Hamme

Eigenschappen

Referentie: 2781900

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.