4 UNIEKE WONINGEN IN SINT-DENIJS-WESTREM

Op een toplocatie in Sint-Denijs-Westrem ontwikkelt Potrell 4 moderne gezinswoningen. Het project bevindt zich in de dorpskern, op wandelafstand van verscheidene buurtwinkels en scholen. Het bruisende centrum van Gent ligt op fietsafstand en je hebt een uitstekende verbinding naar de belangrijke verkeersaders R4, N43 en E40.

Dit nieuwe woonproject heeft een stijlvolle, architecturale uitstraling! De woningen beschikken over 3 of 4 slaapkamers. Alle woningen genieten van open leefruimtes met vloerverwarming op het gelijkvloers en worden volledig instapklaar afgeleverd. Bovendien kan de binnenafwerking naar eigen smaak gekozen worden binnen een reeds voorzien budget. De woningen met 4 slaapkamers hebben daarenboven ook nog een dressingruimte of er is de mogelijkheid om een tweede badkamer te voorzien. Vervolgens beschikken alle woningen over een private tuin.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

2310103

Eigenschappen

Referentie: 2310103

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.