4 MODERNE GEZINSWONINGEN MET GARAGE IN LOMBARDSIJDE

Dit nieuwe woonproject wordt ontwikkeld op een centrale ligging te Lombardsijde en is vlot bereikbaar dankzij de N34. De woningen zijn gelegen op fietsafstand van het strand en ook Nieuwpoort, Westende en Middelkerke zijn vlakbij. Te voet ben je zo bij verscheidene winkels, de school of het openbaar vervoer. 

Het nieuwbouwproject omvat 4 halfopen bebouwingen en wordt gekenmerkt door een strakke, moderne uitstraling. Op het gelijkvloers is er een inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte met keuken, eet- en zithoek en een aparte berging. De bovenverdieping bestaat uit een nachthal met een afzonderlijk toilet, 3 slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. De binnen afwerking kan telkens naar eigen smaak gekozen worden binnen een reeds voorzien budget. Parkeren kan in de inpandige garage of op de opritzone. 

Deze woningen werden reeds verkocht. Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder.
Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop .  Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

2310997

Loten in dit project

lot 01
Woning
Verkocht
lot 02
Woning
Verkocht
lot 03
Woning
Verkocht
lot 04
Woning
Verkocht

Locatie

8434 Lombardsijde

Eigenschappen

Referentie: 2310997

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.