woning 1

In het mooie groene Heusden, deelgemeente van Destelbergen, bouwt Potrell binnenkort 4 ruime gezinswoningen. De woningen zijn gelegen in een rustige, residentiële straat en genieten van een stijlvolle, landelijke uitstraling. Deze toplocatie biedt een vlotte verbinding met de R4 en E17. Centrumstad Gent is vlakbij.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 4 halfopen bebouwingen en biedt alle hedendaags comfort. Elk huis heeft een grote bewoonbare oppervlakte en beschikt over haar eigen identiteit. We bieden woningen aan met zowel 3 als 4 slaapkamers, alsook met inpandige garage of met autostaanplaats (carport mogelijk). De woningen genieten van een hoogwaardige afwerkingsgraad met vloerverwarming op het gelijkvloers en worden volledig instapklaar afgeleverd. Elke woning is zeer energiezuinig (E-30) en voldoet aan de BEN-normen. Bovendien is iedere woning voorzien van een vaste trap naar het zolderverdiep waar extra kamers kunnen ondergebracht worden. Daarnaast beschikken alle woningen over een grote zuidwest gerichte tuin. 

Interesse in deze energiezuinige, instapklare woningen? Wees er dan snel bij. Contacteer ons via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend

2212207

Locatie

9070 Destelbergen

Eigenschappen

Referentie: 2212207
Grondoppervlakte: 601 m²
Bewoonbare oppervlakte: 196 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.