2 strakke halfopen nieuwbouwwoningen met garage te Destelbergen

Op een boogscheut van Gent, in een residentiële straat te Heusden, heeft Potrell 2 stijlvolle nieuwbouwwoningen  ontwikkeld op respectievelijk 424 en 376m². Deze toplocatie biedt een vlotte verbinding met de R4 en E17.

De woningen kennen volgende indeling:
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, apart toilet, ruime zithoek, lichtrijke eetplaats, geïnstalleerde keuken, inpandige garage én een aparte wasplaats/ berging die toegang biedt naar de tuin. Vervolgens komen we via de vaste trap in de nachthal op het verdiep terecht. Deze verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, een ruime badkamer met toilet, dubbele wastafel, ligbad en douchevoorziening. Daarnaast is er ook hier een praktische berging. Als laatste troef is er een vaste trap naar de zolderverdieping. Dit verdiep biedt je nog verschillende mogelijkheden zoals extra kamer(s) of bijvoorbeeld een extra polyvalente ruimte. 

Deze moderne woningen in crepi hebben maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 214m².

Alle woningen zijn reeds verkocht.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

Heb jij ook een eigendom waar je een waardevolle invulling wil aan geven? Stel dan zeker uw eigendom voor. Met een professioneel team schakelen we snel en gaan we op zoek naar de optimale mogelijkheden van uw site.
 

1917967

Locatie

9070 Destelbergen

Eigenschappen

Referentie: 1917967

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.