HEUSDEN: 2 GEZINSWONINGEN

In het gezellige Heusden, heeft POTRELL  2 woningen onder de kerktoren gebouwd. Deze nieuwbouwwoningen zijn een ideale uitvalsbasis voor jonge gezinnen. Op wandelafstand ben je zo bij de bakker, de slager en bij school. Het project is gelegen op een steenworp van Gent en geniet een vlotte bereikbaarheid via E17 en R4.

Dit project bestaat uit een halfopen woning (170m² bewoonbare oppervlakte) en een gesloten woning (188m² bewoonbare oppervlakte):
De woningen bestaan op het gelijkvloers uit een inkomhal, toilet, zithoek, lichtrijke eetkamer, keuken met keukeneiland en een ruime berging. De verdieping beschikt over een nachthal, 3 slaapkamers en een badkamer met bad, douchevoorzieningen, dubbele wastafel en toilet. Met de vaste trap bereik je de ruime zolder die veel opbergmogelijkheden biedt of waar een vierde kamer ondergebracht kan worden. Daarnaast kan je genieten van de zuidwest georiënteerde tuin. Naast de halfopen woning is er de mogelijkheid om een carport te plaatsen. De tussenwoning beschikt over een inpandige garage.

Alle woningen zijn reeds verkocht.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

 

1918020

Locatie

9070 Destelbergen

Eigenschappen

Referentie: 1918020

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.